Bowling in Appingedam en Delfzijl

Gezellig een avondje bowlen in Noordoost-Groningen, in de regio Appingedam-Delfzijl? Dan bent u bij Bowlingcentrum Passe Partout in Appingedam aan het juiste adres. Kom langs om lekker actief bezig te zijn met bowling onder het genot van een lekker drankje. En wilt u bowlen en eten? Ook dat kan bij Bowlingcentrum Passe Partout.

Tien automatische bowlingbanen

In Bowlingcentrum Passe Partout vindt u tien volledig geautomatiseerde bowlingbanen. Scores worden automatisch bijgehouden. Ook is het mogelijk om per speler in te stellen of er naast de baan een goot of een bumper ligt. Dat laatste betekent dat elke worp raak is. En dat is wel zo leuk voor de kinderen. Per baan bowlen normaal gesproken maximaal zes spelers. In overleg is een groter aantal mogelijk.

Direct reserveren

Discobowlen bij Passe Partout

Disco bowling is hot. Met de muziek lekker hard en mooie, gekleurde lichteffecten verandert ons bowlingcentrum in een ware disco. Een heerlijke sfeer om lekker actief te gaan stappen met elkaar. Discobowling is er elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond vanaf 20.00 uur. Speciaal voor kinderen is er discobowling op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag. Dan gaan de bumpers omhoog en rollen er bowlingballen van allerlei gewichten over de baan. Kinderfeestje? Denk eens aan discobowling bij Passe Partout!

Direct reserveren

Prijzen per uur bowlen

Voor bowlen brengen wij een vaste prijs per uur per baan in rekening. Van maandag tot en met donderdag kost een uur bowlen 31,50 euro, van vrijdag tot en met zondag 34,00 euro.

Direct reserveren